Detalii absolut terifiante au fost făcute publice în cadrul unui eveniment cinematografic.

Bernardo Bertolucci, regizorul filmului Ultimul tango la Paris, a mărturisit că scena a violului din film a fost reală. El a admis că înainte de filmări nu i-a spus actriței principale, Maria Schneider, că se va filma această scenă alături de celebrul Marlon Brandon.

La acea vreme Marlon Brandon avea 48 de ani, Iar Schneider doar 19 ani.

„Voiam reacția ei ca fată, nu ca actriță. Ca Maria să interpreteze umilința și furia ei, voiam să o simtă. Țipetele... Nu, nu. Mai târziu mă va urî toată viața”, a mărturisit Bertolucci, vorbind despre intențiile sale regizorale pe care le-a planificat înpreună cu Marlon Brandon.

Mărturia cineastului a scandalizat o bună parte a Hollywood-ului. Actori precum Jessica Chastain și Chris Evans au declarat pe Twitter că nu vor mai vedea niciodată filmul, și nici nu-i vor mai considera pe Bertolucci și pe Brando ca înainte. "Mi se face greață", a spus actrița. De altfel, pe Change.org s-a constituit o campanie prin care semnatarii cer Academiei de la Hollywood să condamne public faptele și pe regizorul italian.

Maria Schneider, care a murit în 2011 din cauza unui cancer, nu și-a revenit niciodată după filmări, trăind lungi perioade de depresie.

Ultimul tango la Paris a avut premiera în 1972.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.