Facebook ia cu asalt Siliștea Gumești. "Paraschive, bolnavule de like-uri care ești!”, tună vocea lui Victor Rebengiuc, din nou Moromete, într-o remarcabilă parodie după filmul din 1986, anunță paginademedia.ro.

Aceleași cadre, același personaj principal interpretat de Victor Rebengiuc, aceeași imagine alb-negru și glume savuroase în filmul prezentat la Gala Premiilor Gopo, care a avut loc luni seară.

Secvențele reproduc întocmai celebrul film al lui Stere Gulea, cu replici adaptate în epoca netului și a rețelelor sociale.

"Ia bagă tu mâna în lada aia și adu aici tableta de zestre!

"Vezi să nu-ți dau eu report la pagină!”

"Nilă: io am 300 de share-uri la poza aia cu salcâmu’ tăiat. Am făcut și o

petiție să îl punem la loc. Să se mire proștii! Hă,hă”

"Te bucuri că ai vizibilitate, Nilă?”

"Se zice reach, fă! Habar n-ai!”

Pe lângă Victor Rebengiuc, în parodie joacă Alex Bogdan (ex Mondenii), în rolul lui Nilă, Tudor Istodor (Paraschiv), Mirela Oprișor (Aspirina din Las Fierbinți) și Raluca Aprodu. Alexandru Bogdan semnează regia și scenariul.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.