Joanna Kulig a fost desemnată sâmbătă drept ce mai bună actriță europeană, la cea de 31-a gală  anuală organizată de Academia de Film Europeană, la Sevilla, informează Agerpres.

A început cea de-a 31-a gală EFA, care se desfășoară la sala de spectacole Teatro de la Mastranza din orașul spaniol Sevilia. Actrița Joanna Kulig, protagonista filmului "Cold War", a câștigat pentru prima oară un astfel de premiu. La această categorie au fost nominalizate  și alte precum: actrițele Marie Baumer ("3 Days in Quiberon"), Halldora Geirharosdottir ("Woman at War"), Joanna Kulig ("Cold War"), Barbara Lennie ("Petra"), Eva Melander ("Border"), Alba Rohrwacher ("Happy as Lazzaro").

În 2017, premiul pentru cea mai bună actriță europeană a fost câștigat de Alexandra Borbely, protagonista filmului ungar "On Body And Soul".

 

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.