Presa americană scrie că boala de care suferea actorul Michael Douglas ar fi revenit. Mai mult, medicii i-ar fi spus actorului că mai are doar șase luni de viață. Michael Douglas s-ar fi retras la proprietatea sa din Insulele Bermude, după ce a aflat această veste, scrie Agerpres.

Informația a apărut în publicațiile „Radar Online” și „ Hollywood News Daily”, dar nu a fost confirmată oficial de reprezentanții actorului sau de familia lui.

Sursele anonime de cele două publicații spun că actorul din „Basic Instinct” și multe alte pelicule de mare succes și-ar vândut deja o parte din active și își reorganizează în prezent imensa avere.

De asemenea, se spune că starul hollywoodian de 71 de ani ar acorda tot mai mult timp aspectelor spirituale și că își dă seama că nu gloria, ci '„familia este totul și cel mai important lucru''.

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât în stadiul 4 în august 2010. În ianuarie 2011, el a declarat presei că tumoarea a dispărut și că a învins boala.

„Tatăl meu (actorul Kirk Douglas) are 94 de ani. Așadar, vedeți că mă simt bine cu genele mele. Dar am intrat clar în actul al treilea al vieții mele. Sunt mai conștient de timpul care îmi rămâne de trăit și de modul în care doresc să-l petrec'', afirma în urmă cu cinci ani îndrăgitul stat de cinema, care este căsătorit din anul 2000 cu actrița Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.