ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faimoasa serie a uimit prin imagini pitoreşti şi interviuri cu personalităţi surprinzătoare, impresionate de farmecul tărâmului dintre Munţii Carpaţi şi Marea Neagră.

Impactul celor trei episoade realizate până acum a fost atât de mare, încât Wild Carpathia a fost considerat cel mai frumos film despre România. Şi asta nu e tot. Urmează episodul patru.

"M-am îndrăgostit de această ţară, de animalele sălbatice şi de oamenii ei. Oamenii nu înţeleg cu adevărat ce loc minunat este România. Vreau să arătăm lumii ce peisaje minunate are România, ce ţară minunaţă aveţi", a mărturisit la Ora de Ştiri Charlie Ottley, producătorul serialului Wild Carpathia.

Invitat în platoul emisiunii de la TVR, Charlie Ottley a povestit cum a realizat cele trei episoade ale serialului şi despre proiectele viitoare în România. Urmează episodul al patrulea Wild Carpathia, dedicat românilor.

"Primul episod l-am făcut din resurse proprii. Am primit şi donaţii. Al doilea şi al treilea episod au fost finanţate de guvern, am avut şi donaţii. Pentru al patrulea episod am reuşit deja să strângem 50 de mii de euro. Am văzut că 3 milioane de oameni au vizitat site-ul de strângere de fonduri online", a spus Charlie Ottley.

Serialul Wild Carpathia, produs de televiziunea Travel Channel, a fost difuzat în 120 de ţări şi tradus în 20 de limbi.