ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul serial Dosarele "X" revine pe micile ecrane după 13 ani de la difuzarea ultimului episod, informează postul american FOX.

Noua miniserie, ce va avea șase episoade, va fi regizată de creatorul și producătorul Chris Carter, și îi va avea ca protagoniști pe David Duchovny și Gillian Anderson, care îi vor interpreta din nou pe agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully.

[P] Putin - Biografia interzisa - comanda online

"A fost ca o pauză de 13 ani de publicitate", a spus Carter, subliniind că "vestea bună este că lumea în acest răstimp a devenit și mai ciudată și este momentul perfect pentru a prezenta alte șase povestiri".

Serialul 'The X-Files', câștigător a 16 premii Emmy și a cinci Globuri de Aur, a fost lansat în septembrie de 1993 și a avut 9 sezoane, devenind un succes în întreaga lume, în principal datorită carismei agenților Mulder și Scully, care au investigat un nesfârșit număr de cazuri paranormale.