Sunt nouă ani de când serialul Fetele Gilmore s-a terminat. Dar azi a apărut o rază de lumină pentru fanii lui Rory și a lui Lorelai: a fost lansat trailerul pentru „Gilmore Girls: A Year in the Life„, noul sezon ce va fi lansat pe Netflix, pe 25 noiembrie.

Astfel, Fetele Gilmore, serialul care a redefinit relația cu mamele timp de 7 sezoane minunate, s-a încheiat în 2007, lăsându-ne confuzi și cu nevoie de mai mult. Din fericire ultimii ani au fost la înălțime când vine vorba de seriale, dar nostalgia GG tot a rămas.

În trailer le găsim pe fetele Gilmore mai mature, dar cu același farmec și aceleași discuții delicioase. Pe Rory o găsim fără job, pe Lorelai logodită cu Luke, iar pe Emily, mama lui Lorelai, suferind după moartea soțului său, Richard (Edward Herrmann, actor care a murit în 2014).

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.