Filmul "The Case for Christ" se bazează pe best-sellerul omonim al jurnalistului Lee Strobel și explorează modul în care acesta caută să-și folosească aptitudinile și inteligența pentru a încerca să demonstreze că nu a fost nicio înviere a lui Hristos și creștinismul se bazează pe o serie de mistificări. Rezultatul a fost că Strobel s-a convertit la credința în Hristos.

"Filmul urmărește povestea adevărată a lui Lee și Leslie Strobel, a căror căsătorie s-a clătinat în urma coliziunii dintre credința ei și ateismul determinat al soțului. Re-povestirea călătoriei lor oferă o viziune caldă a cercetătorilor amănunțite pe care le-a realizat Lee Strobel”, afirmă producătorii filmului.

La rândul său, Lee Strobel a declarat că volumul său, The Case for Christ, „pune o fundație de dovezi copleșitoare pe care se poate construi credința”

În rolurile principale evoluează actorii: Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway, Robert Forster, L.Scott Caldwell și Frankie Faison. Regia filmului este semnată Jonathan M.Gunn.

Strobel a câștigat numeroase premii în anii '80 pentru anchetele jurnalistice și a fost promovat ca editor pentru afaceri juridic al ziarului Chicago Tribune. 
 
Filmul va avea premiera americană în 2017.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews