ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmul "The Case for Christ" se bazează pe best-sellerul omonim al jurnalistului Lee Strobel și explorează modul în care acesta caută să-și folosească aptitudinile și inteligența pentru a încerca să demonstreze că nu a fost nicio înviere a lui Hristos și creștinismul se bazează pe o serie de mistificări. Rezultatul a fost că Strobel s-a convertit la credința în Hristos.

"Filmul urmărește povestea adevărată a lui Lee și Leslie Strobel, a căror căsătorie s-a clătinat în urma coliziunii dintre credința ei și ateismul determinat al soțului. Re-povestirea călătoriei lor oferă o viziune caldă a cercetătorilor amănunțite pe care le-a realizat Lee Strobel”, afirmă producătorii filmului.

La rândul său, Lee Strobel a declarat că volumul său, The Case for Christ, „pune o fundație de dovezi copleșitoare pe care se poate construi credința”

În rolurile principale evoluează actorii: Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway, Robert Forster, L.Scott Caldwell și Frankie Faison. Regia filmului este semnată Jonathan M.Gunn.

Strobel a câștigat numeroase premii în anii '80 pentru anchetele jurnalistice și a fost promovat ca editor pentru afaceri juridic al ziarului Chicago Tribune. 
 
Filmul va avea premiera americană în 2017.