Filmul "The Case for Christ" se bazează pe best-sellerul omonim al jurnalistului Lee Strobel și explorează modul în care acesta caută să-și folosească aptitudinile și inteligența pentru a încerca să demonstreze că nu a fost nicio înviere a lui Hristos și creștinismul se bazează pe o serie de mistificări. Rezultatul a fost că Strobel s-a convertit la credința în Hristos.

"Filmul urmărește povestea adevărată a lui Lee și Leslie Strobel, a căror căsătorie s-a clătinat în urma coliziunii dintre credința ei și ateismul determinat al soțului. Re-povestirea călătoriei lor oferă o viziune caldă a cercetătorilor amănunțite pe care le-a realizat Lee Strobel”, afirmă producătorii filmului.

La rândul său, Lee Strobel a declarat că volumul său, The Case for Christ, „pune o fundație de dovezi copleșitoare pe care se poate construi credința”

În rolurile principale evoluează actorii: Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway, Robert Forster, L.Scott Caldwell și Frankie Faison. Regia filmului este semnată Jonathan M.Gunn.

Strobel a câștigat numeroase premii în anii '80 pentru anchetele jurnalistice și a fost promovat ca editor pentru afaceri juridic al ziarului Chicago Tribune. 
 
Filmul va avea premiera americană în 2017.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.