Sophia Loren, aflată pentru prima oară în România, participă la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Celebra actriță și-a exprimat dorința de a juca în filmul unui regizor român și a afirmat că filmele noastre sunt câteodată cele mai bune din lume.

"Filmele românești le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cel mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune "da" unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenție, pentru că vreau să fac ceva care mi se potrivește, se potrivește cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aș lua în considerare, orice actor se gândește la asta", a spus Sophia Loren, citată de Mediafax.

Actrița susține că nu e pe deplin conștientă de celebritatea sa. Dacă s-ar fi gândit la asta, e posibil ca în acel moment cariera să fi luat sfârșit:  

"Trebuie întotdeauna să te gândești că se întâmplă ceva minunat, că ești o actriță bună, că vei face lucruri bune pentru tine în viață și pentru cariera ta. Nu m-am gândit niciodată că într-o zi sunt celebră, nici când am câștigat Oscarul", a răspuns actrița, în vârstă de 81 de ani.

Trofeul pentru întreaga carieră îi va fi înmânat de Mădălina Ghenea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews