ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marea actriță Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, lăsând în urma ei amintiri plăcute tuturor românilor. 
 
Actrița a acordat un interviu pentru Europa FM în urmă cu două zile, în care a vorbit și despre sentimentele pe care le are pentru România, ce își dorește pentru țară și ce i-ar plăcea să schimbe.

„Îmi doresc să nu ne mai plângem tot timpul. Să ne schimbăm mentalitatea” – declara Stela Popescu în urmă cu două zile. „România e frumoasă, dar ne străduim din răsputeri să o distrugem.”

Îndrăgita actriță a povestit că avea planuri pentru 1 Decembrie.

„De 1 Decembrie, mă pregătesc să plec în turneu în Spania, cu Teatrul Constantin Tănase, pentru românii din Spania. Nici nu știți cât de bucuroși sunt când mergem acolo! Stăm 4 zile, jucăm la Barcelona și în alte două orașe. Cu Arșinel, Vasile și Valentina și mulți alți actori de la Teatrul Constantin Tănase.”

„România toată e frumoasă, dar ne străduim din puteri să o distrugem (râde). Eu iubesc România, dar noi suntem veșnic nemulțumiți, veșnic nefericiți. Nu știu de ce ne este teamă să acționăm și ne lăsăm pe mâna altora. Draga mea, eu am fost foarte fericită la Revoluție. Îmi iubesc țara. M-am bucurat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar s-a întâmplat mai puțin decât m-am așteptat. Am crezut că odată eliberați de dictatură, românii vor fi mai fericiți. N-au făcut mare lucru pentru asta. Pentru că s-au speriat, n-au știut de unde să apuce. Unii sunt contra, unii sunt pentru. Românii nu se unesc. Cred că de acolo ni se trage. Se sperie, se contrazic … românii se contrazic, în general. Au aceeastă manie de anu fi de acord. De ce? … nu înțeleg!”