ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Tom Hanks spune că modul de a pune capăt unor cazuri precum cel al producătorului Harvey Weinstein, acuzat de numeroase cazuri de hărțuire sexuală inclusiv de violuri, este stabilirea unor reguli stricte de comportament.

 

 
Până acum, acesta nu se pronunțase asupra unor teme stringente care vizează Hollywood-ul. Însă cazurile de hărțuire sexuală lansate împotriva lui Weinstein, cu mărturii ale unor actrițe celebre precum Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow care au asigurat că au fost victime ale producătorului, l-au îndemnat să ia atitudine.

Într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, actorul a subliniat că industria cinematografiei americane este plină de aspecte pozitive: „Să faci un film trebuie să fie o experiență favorabilă", a spus el. „Te poți îndrăgosti de cineva, te poți distra pe platou... are multe lucuri bune". El a trecut apoi la aspectele negative. „Într-un film se pot întâmpla și lucruri rele: există oameni care intră în această industrie deoarece puterea excită", a recunoscut Tom Hanks. „Există prădători peste tot".

Potrivit protagonistului din Forrest Gump, modul de a pune capăt acestor cazuri, precum cele în care sunt vizați Weinstein sau Kevin Spacey, este de a stabili reguli stricte de comportament.

„Dacă nu le respecți, atunci nu poți să lucrezi aici. Ceea ce nu poate fi rău", a încheiat reputatul actor.