ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Festival of Globe” este unul dintre festivalurile dedicate exclusiv filmelor independente.

Festivalul a avut loc luna aceasta în San Francisco, iar printre vedetele prezente la festival au fost Sharon Stone, Jane Fonda, Mischa Barton, Martin Sheen şi Jackie Chan.

Filmul "Terapie pentru crimă" a fost singurul film românesc selectat în competiţia oficială pentru ficţiune şi a concurat cu filme din Turcia, Irlanda, China, India, Kosovo, Malaesia, SUA şi UK.

Kiki Vasilescu a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor al unui lung metraj pentru filmul "Terapie pentru crima" în cadrul acestui festival.
 
Realizat din fonduri 100% independente, coproducător Cosmin Ghinea şi coordonat în post-producţie de către Dan Burlac, după un scenariu de Kiki Vasilescu, filmul a rulat în cinematografele din România la finalul anului 2014. În premieră pentru România, pe baza scenariului a apărut şi un roman, omonim, scris de către regizor împreună cu Bogdan Hrib, tipărit tot în 2014, potrivit cunoastelumea.ro.