Din convingerea că realitatea este cu totul alta, compania de teatru Red Nose Society a inițiat proiectul „Învață Aripile-ți să Zboare!”. 

Trăim într-o țară cu un potențial uriaș. Acesta trebuie "hrănit” cu modele de normalitate. Pe această idee se ridică proiectul: 100 de oameni din ultimii 100 de ani de la care sa învățam (din nou) demnitatea si curajul de a crede in noi”

ImunoMedica

Proiectul este realizat de compania de teatru Red Nose Society și ActiveNews este partener media al acestui demers onorabil și onorant, în Anul Centenarului Marii Uniri.

Episodul 2 este despre Nicolae Paulescu. 

Scurtă prezentare:

Nicolae Paulescu este primul om de știință care a descoperit Insulina. Cercetările sale au salvat milioane de vieți omenești. Dar el a descoperit mai mult decât o substanță care îi ajută pe diabetici să aibă o viață normală. Nicolae Paulescu a găsit că în esența cercetării științifice se găsește Compasiunea - adică liantul esențial care face ca umanitatea (cu toate aspectele ei) să funcționeze. El a fost, înainte de toate, o conștiință, o atitudine. Nicolae Paulescu este un model de la care avem multe de învățat.