ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În scopul promovării valorilor familiei și credinței în societatea românească, orice sponsorizare este binevenită. Orice ajutor contează. Puteți sprijini Revista Familia Ortodoxă și dacă sunteți personal implicat într-o societate comercială sau, dacă aveți cunoscuți care se află într-o astfel de poziție, trimițându-le detaliile pentru donație

CUM POȚI AJUTA?

I. DONEAZĂ

în contul RO29 RNCB 0081 0637 1254 0001, deschis la BCR, sucursala Izvor

ASOCIAȚIA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ȘI COPILULUI, CIF: 19060933

II. PERSOANĂ FIZICĂ

Direcționează până la 3,5% din impozitul pe venit

Codul fiscal permite oricărei persoane care are venituri din salarii, pensii, etc., să direcționeze până la 3,5% din impozitul pe venit, reținut automat din salariu pe parcursul anului trecut, către o asociație non-profit, prin completarea Formularului 230.

Completează FORMULARUL 3,5% cu datele asociației noastre – ASOCIAȚIA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ȘI COPILULUI – pe site-ul https://www.redirectioneaza.ro.

După completare apasă pe butonul TRIMITE și asta este tot. Depunerea rămâne în grija asociației.
Sau descarcă formularul completat cu datele Asociației pentru Apărarea Familiei și Copilului, de AICI, completează-l și depune-l personal la unitatea ANAF de care aparții. Vizualizați un MODEL de formular completat, AICI.  

Formularul trebuie să aibă următoarele câmpuri completate:

Anul: 2023;

I. Date de identificare a contribuabilului: numele, inițiala tatălui, prenumele, adresa completă din buletin, CNP-ul, telefon (opțional), email (opțional);

II. Bifă Susținerea unei entități nonprofit/unități de cult; Bifă Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 1 ani sau 2 ani (opțional)

Cod de identificare fiscală a entității nonprofit/unității de cult: 19060933;

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: ASOCIAȚIA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ȘI COPILULUI;

Cont bancar (IBAN): RO29 RNCB 0081 0637 1254 0001;

Semnătura

Termenul limită de depunere este 27 mai 2024.

De asemenea, puteți depune declarațiile completate direct pe site-ul ANAF dacă aveți semnătură electronică și un cont. Informații detaliate găsiți pe site-ul ANAF.

III. PERSOANĂ JURIDICĂ

Susține „Familia Ortodoxă” prin intermediul unui contract de sponsorizare.


CE TREBUIE SĂ FACI?!

Pentru încheierea contractului trebuie să-l completezi cu datele firmei, să-l semnezi și să-l ștampilezi. Ulterior trebuie să-l trimiți prin email la adresa contact@familiaortodoxa.ro sau prin curier la adresa: Str. Constantin Rădulescu-Motru 23, bloc 35, sc. A, ap. 2, parter, sector 4, București, urmând să-l retrimitem către tine prin email și/sau prin curier.

Sponsorizarea este deductibilă prin completarea și depunerea Declarației nr. 107.  

După efectuarea donației noi vom confirma primirea ei în contul nostru.

Pentru informații suplimentare accesați https://familiaortodoxa.ro/doneaza/
sau ne puteți contacta la telefoanele: 021 312 61 38, 0733 319 609, 0741 933 264 
sau pe e-mail la contact@familiaortodoxa.ro

Vă mulțumim!