ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (A.S.C.O.R.) îi invită pe timișoreni duminică seară la un concert de colinde cu scop caritabil, pentru ajutorarea unor familii sărace cu strictul necesar pentru întâmpinarea sărbătorii Nașterii Domnului.
 
Cu îndemnul „Dați drumul la cer!”, studenții creștini ai Universității de Vest îi așteaptă pe iubitorii de colinde și fapte bune în Sala de Concerte „C.N.A. Ion Vidu” (Timișoara, strada Cluj, nr. 12), duminică, 8 decembrie, la ora 18:00.

„Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la concertul caritabil de colinde cu titlul „Dați drumul la cer!”.

După doi ani de colindat prin sate și prin spitale, povestea continuă. Pe lângă aceste locuri pline de oameni minunați, ne-am hotărât să venim și în fața voastră. Venim să te colindăm pe tine, cel alături de care așteptăm zilnic ca semaforul să se facă verde; pe tine, cel lângă care stăm în tramvai; pe tine, cel cu care ne întâlnim duminica la Sfânta Litughie. Venim să te colindăm pe tine, Timișoara noastră dragă!

No, slobod îi a colinda?

Concertul nostru este caritabil, prin care strângem fonduri pentru familiile, de care Departamentul Social-Filantropic „Zâmbet pentru inimă” al asociației noastre se ocupă an de an în cadrul campaniei „Vreau să zâmbesc de Crăciun”.

Vă așteptăm cu inimile deschise, în data de 8 decembrie 2019, începând cu ora 18.00, în Sala de Concerte „C.N.A. Ion Vidu” din Timișoara de pe strada Cluj, nr. 12 să ne bucurăm împreună de colindele ce vestesc Nașterea Domnului”, se arată în comunicatul remis ActiveNews de către reprezentanții A.S.C.O.R. Timișoara.