Actorii de la Nottara au susținut o reprezentație inedită cu "Umor, amor, fior de dor... în București", marți seară, în holul clădirii cu bulină din centrul Capitalei în care publicul nu mai are voie să intre, spectatorii putând să urmărească spectacolul de pe trotuar, prin ușile de sticlă ale imobilului.

Întrucât nu-și mai poate primi publicul în sediul său din Bulevardul Magheru, Teatrul Nottara i-a așteptat, marți, începând cu ora 19.00, pe oameni, în stradă, în fața acestei clădiri cu bulină.

De altfel, Marinela Țepuș, managerul Nottara, și actori ai acestui teatru au împărțit trecătorilor buline de pus în piept, inscripționate cu mesajul "Teatrul Nottara - Risc de excelență".

Timp de o jumătate de oră, publicul a putut să asiste la o reprezentație inedită a "Umor, amor, fior de dor... în București", privind de pe trotuarul din fața teatrului, prin ușile de sticlă ale clădirii, secvențe din spectacol, potrivit Mediafax.

"Jucăm doar o jumătate de oră și pentru un public aflat în stradă. Este o formă de protest să spunem artistic, în care nu ne luptăm, dar încercăm să atragem atenția autorităților că este timpul să facă modificările acelei legi buclucașe, care ne-a scos în stradă, modificări necesare, astfel încât să se poată purcede la consolidări.

Atâta vreme cât Primăria nu are pârghii de a convinge proprietarii sau de a face ceva pentru proprietari ca să se poată consolida aceste imobile nu are ce face. Legea a aruncat practic această povară în curtea Primăriei, iar Primăria s-a văzut cu un sfert din București în brațe, fără să știe ce să facă", a spus Marinela Țepuș.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews