ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorii de la Nottara au susținut o reprezentație inedită cu "Umor, amor, fior de dor... în București", marți seară, în holul clădirii cu bulină din centrul Capitalei în care publicul nu mai are voie să intre, spectatorii putând să urmărească spectacolul de pe trotuar, prin ușile de sticlă ale imobilului.

Întrucât nu-și mai poate primi publicul în sediul său din Bulevardul Magheru, Teatrul Nottara i-a așteptat, marți, începând cu ora 19.00, pe oameni, în stradă, în fața acestei clădiri cu bulină.

De altfel, Marinela Țepuș, managerul Nottara, și actori ai acestui teatru au împărțit trecătorilor buline de pus în piept, inscripționate cu mesajul "Teatrul Nottara - Risc de excelență".

Timp de o jumătate de oră, publicul a putut să asiste la o reprezentație inedită a "Umor, amor, fior de dor... în București", privind de pe trotuarul din fața teatrului, prin ușile de sticlă ale clădirii, secvențe din spectacol, potrivit Mediafax.

"Jucăm doar o jumătate de oră și pentru un public aflat în stradă. Este o formă de protest să spunem artistic, în care nu ne luptăm, dar încercăm să atragem atenția autorităților că este timpul să facă modificările acelei legi buclucașe, care ne-a scos în stradă, modificări necesare, astfel încât să se poată purcede la consolidări.

Atâta vreme cât Primăria nu are pârghii de a convinge proprietarii sau de a face ceva pentru proprietari ca să se poată consolida aceste imobile nu are ce face. Legea a aruncat practic această povară în curtea Primăriei, iar Primăria s-a văzut cu un sfert din București în brațe, fără să știe ce să facă", a spus Marinela Țepuș.