Actorul Florin Piersic a vorbit în cadrul unui eveniment care a avut loc joi seară, despre importanța Centenarului în România. Acesta transmite țării ca la 100 de ani de la Marea Unire să-și ia soarta  în mâini, informează Agerpres.

În cadrul unui eveniment care a avut loc în data de 29 noiembrie, dedicat basarabenilor, actorul Florin Piersic a ținut să încurajeze România să meargă cu încredere mai departe,  în contextul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Actorul a afirmat că își iubește țara, care, din punctul său de vedere are mari șanse să schimbe în bine lucrurile care nu decurg bine. Acesta își dorește ca România să devină cea mai bună și generoasă.

"României nu pot să îi transmit nimic, decât să-și ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această țară să fie țara cea mai dulce, bună și generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd așa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potrivește cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în țara asta, dar credeți că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulți oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în țara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viața mea am fost un om care a sperat și a crezut", a afirmat Florin Piersic.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews