ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Piersic a vorbit în cadrul unui eveniment care a avut loc joi seară, despre importanța Centenarului în România. Acesta transmite țării ca la 100 de ani de la Marea Unire să-și ia soarta  în mâini, informează Agerpres.

În cadrul unui eveniment care a avut loc în data de 29 noiembrie, dedicat basarabenilor, actorul Florin Piersic a ținut să încurajeze România să meargă cu încredere mai departe,  în contextul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Actorul a afirmat că își iubește țara, care, din punctul său de vedere are mari șanse să schimbe în bine lucrurile care nu decurg bine. Acesta își dorește ca România să devină cea mai bună și generoasă.

"României nu pot să îi transmit nimic, decât să-și ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această țară să fie țara cea mai dulce, bună și generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd așa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potrivește cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în țara asta, dar credeți că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulți oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în țara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viața mea am fost un om care a sperat și a crezut", a afirmat Florin Piersic.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews