ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii trupei „The Hollywood Vampires”, care se află în aceste zile în Romania pentru un concert ce va avea loc pe 6 iunie, au ținut să meargă la Castelul Bran, unde s-au fotografiat și au postat imaginea pe Facebook.

Actorul Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry au vizitat Castelul Bran. Cei trei, care cântă împreună în trupa The Hollywood Vampires, au postat pe pagina de Facebook a formației o fotografie cu explicația „Vampirii la Castelul Bran”.

Fotografia îi prezintă pe cei trei, îmbrăcați în negru, la baza Castelului Bran. Imaginea este însoțită de mesajul ”The Vampires at Bran Castle” (”Vampirii la Castelul Bran”). Printre hashtag-urile folosite la finalul mesajului se află și numele ”Dracula”.
 
În doar o oră, fotografia, realizata de John Bionelli, și postată pe pagina de Facebook a trupei The Hollywood Vampires, a adunat 5.000 de Like-uri și 400 de Share-uri.

The Hollywood Vampires vor avea un concert la București, în 6 iunie.