ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul violonist și compozitor olandez André Rieu și Orchestra Johann Strauss vor concerta pe 11 iunie 2016 de la ora 20.30,în Piața Constituției din București. Biletele pentru acest nou spectacol grandios al olandezului vor fi puse în vânzare marți, începând cu ora 10.00, și costă între 160 de lei și 800 de lei.

Show-ul de trei ore pe care acesta îl va susține în vara anului 2016 se anunță a fi unul extraordinar, care va cuprinde un nou program artistic desăvârșit, anunță organizatorii.

În luna iunie a acestui an, André Rieu a susținut șapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, la care au participat aproximativ 85.000 de spectatori. De asemenea, declarându-se îndrăgostit de România, în concertele sale de la Maastricht, Rieu a promovat cultura românească, muzica și dansurile tradiționale, prin prezența remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir, informează Mediafax.

În luna noiembrie, muzicianul a primit titlul de ambasador onorific al Bucureștiului.