ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ai șansa să câștigi un exemplar al cărții "Floarea din Asfalt", a Alexandrei Svet, volum prefațat de maestrul Dan Puric.

Tot ce trebuie e să faci este să scrii un mic eseu,  un comentariu despre un om obișnuit pe care tu îl admiri: fie că e mama sau tatăl tău, soțul, soția, fratele, fiul, fiica sau bunicii. Un vecin, un coleg de serviciu,  un prieten sau un iubit. Care face bine în jurul său.

Scrie despre persoana aleasă, trimite textul la adresa concurs@activenews.ro, iar Alexandra Svet va alege cinci câștigători, cărora le vom trimite cartea "Floarea din Asfalt".( Citește mai multe despre carte, aici)

Data limită pentru trimiterea textelor este 30 octombrie, ora 23:59. Textele trebuie neapărat să fie semnate cu numele real, adresa de corespondență și numărul de telefon.

Succes!