ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Victor Rebengiuc are, de peste doi ani, o stea pe Aleea Celebrităților - Walk of Fame din Capitală. Și, în tot acest timp, nimeni nu a sesizat că numele artistului român a fost scris greșit.

Steaua actorului Victor Rebengiuc amplasată pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului a fost gravată greșit, în urmă cu doi ani și jumătate, când a fost schimbat granitul care s-a deteriorat din cauza înghețului. Astfel, pe Walk of Fame din Capitală este omagiat "Victor Rebenciuc", și nu actorul Victor Rebengiuc, scrie b365.ro.
 
Artistul a părut deranjat de această greșeală și a declarat că nu a fost anunțat în legătură cu reparațiile care au fost efectuate ulterior inaugurării ce a avut loc în 2011. "Evident că mă deranjează. Acela NU este numele meu", a declarat actorul Victor Rebengiuc.

Greșeala a trecut neobservată timp de aproape doi ani și jumătate de când a fost schimbat granitul compozit cu un granit mai dur, combinat cu inox.

Reprezentanții Teatrului Metropolis au declarat că și pentru ei greșeala care s-a strecurat pe steaua actorului Victor Rebengiuc de pe Aleea Celebrităților este o noutate.

Victor Rebengiuc a fost al doilea actor român, după Florin Piersic, care a primit o stea pe Walk of Fame din Capitală. La ceremonia care a avut loc în februarie 2011, actorul Victor Rebengiuc a declarat că steaua care i-a fost dedicată nu îi aparţine doar lui, ci şi oamenilor care l-au format ca artist şi i-au influenţat cariera.