ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu peste 7.000 de reprezentaţii şi 20 de milioane de spectatori în întreaga lume, spectacolul celebrului COR AL ARMATEI ROŞII va cuceri publicul de la Cluj şi Bucureşti.

În perioada 21—23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentaţii impresionante susţinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei Rosii), condus de Generalul Viktor Eliseev. 

La Sala Polivalentă Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 si 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucureşti. Pe lângă dansurile şi costumele fascinante, Corul Armatei Roşii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzică tradiţională rusă, muzică sacră, arii de operă şi muzică populară, cum ar fi "Katiusha", "Kalinka", "Kernina" sau "Ave Maria". De asemenea, în repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum 'Lucky'(Daft Punk), 'Happy' (Pharrell Williams), potrivit Agerpres

Spectacolul are şapte mii de reprezentaţii, jucate pe toate continentele, şi a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit "Steaua de Platină", pe bulevardul dedicat marilor artişti ruşi, iar cincizeci dintre artiştii acestui ansamblu au primit titlul suprem de "Artist Emerit al Rusiei".