ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un concert caritabil în sprijinul supraviețuitorilor incendiului din Club Colectiv va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Universitatea Națională de Muzică, Sala Enescu.

La concert, orchestra, sub îndrumarea dirijorului Tiberiu Soare, va interpreta Simfonia a III-a, Eroica, de Ludwig van Beethoven, o poveste muzicală despre luptă și curaj.

„La un an dupa tragedia din Club Colectiv, ne mobilizam din nou impreuna cu prietenii nostri de la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si organizam un nou concert caritabil in beneficiul supravietuitorilor incendiului din Club Colectiv.

Concertul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Universitatea Nationala de Muzica, Sala Enescu. Ne vom reintalni atunci cu dirijorul Tiberiu Soare si cu inimosii muzicieni de la Symphactory Orchestra, care au venit cu initiativa de a ajuta, prin muzica, tinerii care au avut de suferit in incendiu, pentru a-si continua tratamentele necesare si costisitoare.

La concert, orchestra va interpreta Simfonia a III-a, Eroica, de Ludwig van Beethoven, o poveste muzicala despre lupta si curaj. Va invitam sa va bucurati de aceasta muzica extraordinara si sa va alaturati initiativei noastre si a muzicienilor.

Alaturi de noi va fi fotograful Miluta Flueras, unul dintre supravietuitorii tragediei.

Donatia minima recomandata este de 50 de lei / persoana. Astfel putem ajunge la o suma semnificativa, care sa-i ajute cu adevarat pe tinerii care inca se confrunta cu urmarile accidentului. Fondurile stranse sunt acordate in totalitate acestor tineri, implicarea noastra si a tuturor muzicienilor fiind pro bono.

Donatiile se vor depune, inainte de inceperea concertului, in urna transparenta, sigilata, ce va fi preluata de reprezentantii Fundatiei Estuar. Fundatia Estuar este una dintre organizatiile care se ocupa de cazul Colectiv.

Accesul in sala se va face in ordinea sosirii, in limita locurilor disponibile. Pentru a putea gestiona locurile la acest concert (nr. maxim de participanti), va rugam sa va inscrieti pe adresa CONTACT@VICTORIEI.RO”, este comunicatul transmis de Fundația Calea Victoriei.

André Rieu a DONAT 150.000 de euro pentru victimele din COLECTIV: Suferința lor este uriașă! NU poți COMPENSA asta niciodată