ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oferim ultima parte a unei analize excelente apărute pe Revolver News, care detaliază modul cum s-a schimbat industria modei în America de-a lungul timpului, pentru a distruge complet ideea de feminitate și eleganță, odată ce curentul progresist a luat un avânt tot mai îndârjit împotriva creștinismului și a valorilor tradiționale. Este vorba de o campanie de amploare de schimbare a normelor sociale, care a început în anii 1920 și continuă până în zilele noastre, scrie Revolver. 
 
 

(III)

Pierre Cardin a fost cu adevărat o forță puternică a răului și a modernității fără Dumnezeu.

Atât de puternică, încât situația în care ne aflăm astăzi este parțial un rezultat al cruciadei declanșate de Cardin în lumea modei.

Acesta avea să fie de departe cel mai de amplore și mai distructiv val al modei de până acum care a „măturat” țara.

Ceea ce a început ca o formă de artă vie s-a schimonosit în ceva hidos și pervertit. Moda a devenit mai puțin despre creativitate și frumusețe și mai mult despre vendete personale, cruciade fără Dumnezeu și poziții politice, printre alte lucruri neplăcute.

De-a lungul deceniilor, moda s-a transformat dintr-un „râu” al expresiei creative într-o „linie de asamblare” ruginită care produce concepte neinspirate și idei woke previzibile.

În general, moda nu mai înseamnă a împinge limitele creativității sau a încadra corpul unei femei elegante și zvelte ca pe o piesă de artă. Ea există pentru a reflecta teze politice și sociale aprobate de Regim – chiar dacă asta înseamnă crearea de haine urâte de mărimea 22.

Nu mai există exclusivitate. Toată lumea trebuie să aibă voie să participe la modă, indiferent de mărime. În curând, o să vedem un costum Chanel 4XL.

Nu sugerez că oamenii grași nu ar trebui să se mai îmbrace, dar ridicarea femeilor obeze la statutul de eroine și aducerea lor în „lumea designerilor” acordă obezității lor un fals sentiment de acceptare și promovează sănătatea precară.

Astăzi, industria modei este sclava femeilor progresiste supraponderale și îmbrăcate fără gust, care și-au petrecut anii de liceu pândind din umbră, în mod constant eclipsate și ocolite de „fetele frumoase” – care de fapt depun eforturi pentru a arăta uimitor în haine concepute de designeri.

Acum ar trebui să credem că obezitatea morbidă este ceva frumos.

Ni se spune că aceste femei cu obezitate morbidă merită un loc la masa modei pentru că sunt „curajoase” întrucât mănâncă în exces și își abuzează corpul.

Aceasta este noua cruciadă condusă în modă - venerarea femeilor extrem de nesănătoase care sunt la un pas de un stop cardiac.

Cosmopolitan spune că a arăta în acest fel este sănătos:


Femeile progresiste moderne de astăzi încurajează fetele grase să facă un titlu de glorie din tristețea, pierderea controlului și nesiguranța lor. În acest fel, îi pot forța pe trecători inocenți ca mine și ca tine să pretindă că aceste femei arată „frumoase” și „uimitoare”, când în mod clar acest lucru nu este adevărat.
@hayleythebignoodle Don't look at the one sleeve that's down I was playing with cats in between takes lol #ssbbw #plussize #thiccc #thicktok #biggirl #cute #thick #ginger ♬ оригинальный звук - Чо
 
În loc să se mai uite la Audrey Hepburn sau la Prințesa Diana ca la simboluri ale modei, care trebuie imitate, lumea îl admiră pe Harry Styles.


După cum puteți constata clar, distincțiile de gen [în modă], care au început să se estompeze în anii 1920, au devenit aproape invizibile astăzi. Aceasta este puterea modei. Sigur, a durat aproape un secol, dar planul le-a reușit.

Și acum, magia a dispărut, fiind înlocuită cu o versiune modernă a modei, caracterizată de lipsa de gust și vulgaritate, care este la fel de ușor de obținut ca orice alt lucru lipsit de valoare.

Să ne gândim câte poșete Gucci vedem în fiecare zi. Probabil destul de multe. Majoritatea sunt false. La urma urmei, este greu de crezut că o fată care își numără bănuții pentru a-și plăti machiajul își poate permite o geantă de 2.300 de dolari.

Moda a murit, așa că ne putem preface că suntem Kim Kardashian pentru o zi.

Este rușinos cum moda a fost folosită ca o armă împotriva societății și ca o rampă de lansare pentru femei triviale, când menirea ei a fost să fie o artă.

Las aici un citat al designerului de modă britanic Vivienne Westwood: „Moda este foarte importantă. Îmbogățește viața și, ca orice lucru care încântă, merită să fie făcută bine.”

Din păcate, am distrus-o, din cauza politicii, a lipsei de Dumnezeu și a dorinței imperioase de a transforma societatea într-o lume a imoralității.

Tot ceea ce ating liberalii se transformă într-o cruciadă pentru distrugerea sufletor și zdrobirea tradiției, iar moda a fost una dintre cele mai puternice arme în acest război, după cum se poate vedea și din această filmare recentă de la o „lansare” de modă: