ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cumințenia Pământului a fost adusă în această seară pe stadionul Cluj Arena, unde echipa națională a României întâlnește Muntenegru, în preliminariile Mondialului din Rusia.

„Cumințenia Pământului călătorește la Cluj-Napoca; va fi prezentă astăzi de la 21.45 pe stadionul Cluj Arena unde are loc primul meci din calificările la CM 2018- România-Muntenegru.", a anunțat Corina Șuteu, ministrul Culturii, pe contul său de Facebook.

"Fotbalul, sportul în general a fost și este un ambasador al României în lume. Nu de puține ori, la marile competiții ambasadorii din sport se alătură ambasadorilor din artă, cultură și relevă publicului valorile românești. Cu Brâncuși este însă greu să te alături. El este parte din noi, din ființa națională, nu i te alături. Brâncuși este al tău. Opera sa a vorbit pentru sine și pentru România. Trebuie să avem acasă opera sa reprezentativă", transmite echipa FRF.