Miercuri, 21 martie, ora 18:00, de Ziua Internațională a Poeziei, Eugen Doga va cânta la pianul lui George Enescu, la Universitatea Populară „Ioan Dalles”. 

Astfel, compozitorul Eugen Doga, declarat unul dintre cei mai mari compozitori ai secolului XX,  va fi invitatul special al recitalului de poezie și muzică organizat de Editura Eikon, în partneriat cu Academia Română, FEACU, Muzeul Național al Literaturii Române și Fundația Dignitas.

Invitații evenimentului sunt: Iuliana Costin, Ambasador, Mihai Gribincea, Ambasador al Republicii Moldova în România, Rodica Precupețu, Federația Europeană a Asociațiilor, Centrelelor și Cluburilor UNESCO, Bart Lommon - Senior advisor european grant & project development in the domain of art and culture, Adina Rențea, Luiza Cristea, Fundația Dignitas, Christian Crăciun, scriitor, critic literar, poeții Mihaela Albu, Laura Dan, Eliza Macadan, Maria Timuc, Simona Lazăr, Alexandra Medaru, Dan Anghelescu, Gheorghe Iova, Gia Iova, Nicolae Oprișan, George V. Precup, Ion Țoanță.

Recitalul va fi moderat de Valentin Ajder, directorul Editurii Eikon.

În cadrul evenimentului se va lansa colecția de CD-uri Eterna.Ritmuri universale, vol.I.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Rezervări se pot face la telefon 0733.131.145 sau la adresa de email contact@edituraeikon.ro.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews