ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Designerul român Florin Dobre a lansat o colecție de toamnă - iarnă care are ca laitmotiv anul centenarului pe care-l traversează țara noastră.
 

„Colecția ,,# REZIST(in) Romania 100'' se dorește un îndemn la unitatea românilor în anul centenar, a românului înfipt în pământul și tradiția strămoșească milenară de la dobândirea luminii sfinte adusă de Sf. Apostol Andrei, care se regăsește în decorul colecției alături de Mihai Viteazul, primul unificator al pamânturilor tuturor românilor!
Este un îndemn la adevăr, bunătate și frumos, la puritatea, inocență prin bun simț deoarece, odată pierdute nu se mai pot întoarce”, se arată în comunicatul trimis pe adresa redacției ActiveNews.
 
Colecția românului a fost deja prezentată în revistele Vogue și British GQ.

„Materialele folosite diferă în funcție de starea interioara a purtătorului. Clientul nostru va alege mereu materialele naturale, dornic de a proteja propriul corp și natura. Personajele emancipate, adaptate modernului se exprima prin liniile fundamentale, purtând starea interioara pe țesătură prin printuri care atrag toată atenția asupra simplității lor. 

Construcția tiparelor este una clasică, iar folosirea materialelor este bine aleasa pentru compoziția colectiei”, se arată în continuare.
 

„Ca indemn al unui gând, îmi doresc ca oamenii din țara mea să învețe să iubească românește și românul care construiește.Deci iubiți-ne și dați mai departe! La multi ani România, la multi ani români!”, spune și Florin Dobre.