ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre cele mai iritante întâmplări pe care o are orice credincios sau orice om de bună credință în dezbaterile online sau din viața reală, cu prietenii, atunci când își mărturisește credința, este celebra replică: dar evoluționismul lui Darwin a demonstrat că există evoluție, că speciile se trag unele din altele, cum rămâne cu el?

Practic, această replică are o presupoziție: anume că evoluționismul este adevărat și că evoluționismul contrazice flagrant Creația. Și într-adevăr, evoluționismul contrazice flagrant creaționismul doar că nu este adevărat, după cum au demonstrat foarte mulți, în special Phillip Johnson într-o carte manifest: Procesul lui Darwin.
 
Evoluționismul nu este adevărat, este o teorie foarte prost construită, o teorie care nu este matematizabilă, nu poate fi supusă testelor și o teorie care are inevitabile slăbiciuni interne. Asta nu împiedică foarte multă lume să creadă că evoluționismul reprezintă o teorie adevărată care neagă ipoteza creaționistă.

Cartea Procesul lui Darwin reprezintă un capitol de început, fundamental, al editurii Anacronic pentru că una dintre misiunile ei este de a distruge complet figurile pe care s-a construit modernitatea. În sensul acesta, nu reprezintă o apariție singulară, ci va fi urmată și de alte cărți la fel de importante care ar trebui să arunce o lumină destul de puternică asupra unor regi goi ai modernității.