Bucureștenii care vor să vadă un film în aer liber, nu în obișnuitele săli de cinema, au ocazia să facă acest lucru, începând de vineri. Cinematograful în aer liber din Herăstrău se redeschide publicului. 

În cadrul CineParK, ajuns la cea de-a patra ediție, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19,30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber filme artistice de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri. Pentru copii, CineParK vine cu un program special în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00, informează Agerpres.

Astfel, timp de șase weekend-uri, CineParK îi așteaptă pe bucureșteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referință.

''The November Man'', cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, ora 19,30), ''O săptămână de pomină'' (''The Longest Week''), ''Fury'', ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbăta, 4 iulie, ora 19,30), ''Luptătorul'' (''The Wrestler''), ''Fata care s-a jucat cu focul'' (''The girl who played with fire'') sau ''Concertul'' (''The Concert'') sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00, cei mici sunt invitați ''să intre în Dulapul lui Chloe'', ''să se scufunde alături de Olly'' și ''să ia parte la aventurile fraților Staines''.

Anul acesta, CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită. În Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle — va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune alături de familie și prieteni.

Conceptul evenimentului de cinema în aer liber își propune să ofere publicului o altfel de experiență cinematografică, ce conturează atmosfera grădinilor de vară.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.