Bucureștenii care vor să vadă un film în aer liber, nu în obișnuitele săli de cinema, au ocazia să facă acest lucru, începând de vineri. Cinematograful în aer liber din Herăstrău se redeschide publicului. 

În cadrul CineParK, ajuns la cea de-a patra ediție, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19,30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber filme artistice de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri. Pentru copii, CineParK vine cu un program special în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00, informează Agerpres.

Astfel, timp de șase weekend-uri, CineParK îi așteaptă pe bucureșteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referință.

''The November Man'', cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, ora 19,30), ''O săptămână de pomină'' (''The Longest Week''), ''Fury'', ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbăta, 4 iulie, ora 19,30), ''Luptătorul'' (''The Wrestler''), ''Fata care s-a jucat cu focul'' (''The girl who played with fire'') sau ''Concertul'' (''The Concert'') sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00, cei mici sunt invitați ''să intre în Dulapul lui Chloe'', ''să se scufunde alături de Olly'' și ''să ia parte la aventurile fraților Staines''.

Anul acesta, CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită. În Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle — va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune alături de familie și prieteni.

Conceptul evenimentului de cinema în aer liber își propune să ofere publicului o altfel de experiență cinematografică, ce conturează atmosfera grădinilor de vară.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews