ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Succes răsunător pentru filmele românești prezentate anul acesta la Festivalul Internațional de la Berlin. Pelicula Ilegitim în regia lui Adrian Sitaru a câștigat Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă.

Lungmetrajul "Ilegitim", în regia lui Adrian Sitaru, prezent în secțiunea Forum a celei de a 66-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, a câștigat Premiul CICAE - "Confederation Internationale des Cinemas d'Art et d'Essai" (Confederația Internațională a Cinematografelor de Artă), informează un comunicat transmis sâmbătă.
Trofeul, care reprezintă o importantă "carte de vizită" a peliculei pentru distribuitorii din întreaga lume, a fost ridicat de producătoarea Anamaria Antoci.

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, dar și actori neprofesioniști din cadrul Școlii de actorie InLight — Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.