ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți 8 decembrie, la Teatrul Elisabeta din București, va avea loc lansarea oficială a volumului "Floarea din Asfalt", semnat de Alexandra Svet, arată un comunicat primit la redacție.

Lansarea volumului va fi marcată de prezența unor invitați precum actorul Dan Puric, scriitorii Răzvan Codrescu și Ciprian Voicilă, dar și a părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului.

Odată cu lansarea cărții se va organiza și o expoziție de pictură cu titlul omonim. Vor expune artiștii: Aurelia Chiru, Mihai Ene, Delia Ioana Lungan, Cristina Lazăr, Delia Hasegan, Valentina Vasile, Otto Constantin.

O parte din veniturile realizate în urma evenimentelor vor ajunge la copiii din grija Părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului, așa că organizatorii vă așteaptă în număr cât mai mare.