La Editura Predania a apărut volumul „Inima în Marele Post - Călăuză duhovnicească spre Înviere”. 
Cartea cuprinde cuvintele sfântului sârb pentru fiecare din cele șapte săptămâni ale Postului Mare, predici pentru fiecare zi a Săptămânii Pătimirilor, dar și îndemnuri către preoți.

Traducerea din limba sârbă a fost realizată de Ion și Sladjana Gurgu. De același autor, la Editura Predania au mai apărut, printre altele,  „Gânduri despre bine și rău” și „Văzător de taine și văzător de Dumnezeu”.

„Pentru ce ne este rânduit postul? Cred că pentru a ne aminti mai bine de obârșia noastră. Ca să ne amintim că nu suntem doar rodul pământului, ci și al cerurilor - mai întâi de toate al cerurilor. Ca să ne aducem aminte că suntem neam ales, și că Tatăl Nostru este Însuși Împăratul cerurilor și al pământului” - Sfântul Nicolae Velimirovici.

Pentru a comanda, puteți accesa site-ul Editurii Predania.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.