Miercuri, 10 februarie, în ziua când Victor Rebengiuc împlinește 83 de ani, la TVR 2 va transmite, în două părți, (de la orele 12.00 și 13.20), un dialog extraordinar al acestuia cu Florin Piersic, în cadrul emisiunii "Piersic Show" din 2003.

"Veți urmări destăinuiri și trăiri făcute cu sinceritate, sensibilitate și de ce nu, cu umor, într-un dialog fascinant a doi maeștrii reprezentativi pentru teatrul și filmul românesc", se arată într-un comunicat al Televiziunii Române.

În 14 februarie, la "Duminica filmului românesc", TVR 2 a programat de la ora 20.10 pelicula "Moromeții" (cu Victor Rebengiuic în rolul principal), considerată una dintre cele mai bune producții cinematografice românești. Despre acest film, Victor Rebengiuc a declarat că: "dacă în toată cariera l-aș fi jucat numai pe Moromete, tot aș fi fost mulțumit toată viața".

În regia lui Stere Gulea, din distribuția filmului mai fac parte actori de prima mână precum Luminița Gheorghiu, Gina Patrichi, Dorel Vișan, Mitică Popescu, Petre Gheorghiu sau Florin Zamfirescu.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.