ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți 4 iulie 2017, la Sala Dalles, de la ora 18:30, are loc o lansare de carte de basm românesc. Este vorba despre cea de-a treia parte din seria „Drumul spre Vozia”: „Prin coline și neguri!”, semnată de Pr. Mihai-Andrei Aldea.

În cadrul lansării vă așteaptă Părintele Aldea, dar și invitații săi: Oliviu Crâznic, Ciprian Voicilă și Stelian Crăciun (Cedry2k) care va asigura partea de prezentare și moderare a evenimentului.

Noul volum, „Prin coline și neguri!", însoțește eroii prin meleagurile de legendă și basm ale unei lumi românești fantastice, în adâncimi de trăire și cunoaștere, de luptă și minuni. Volumul 3 duce mai departe, neașteptat de departe, toate frumusețile și uimirile primelor două părți („Cei trei și Pădurea cea Mare” și „Cei trei și luptele Deralei”).

Nu ratați întâlnirea cu basmul românesc desprins din sufletul neamului! Vom fi acolo... vă așteptăm!