Editura Doxologia a Arhiepiscopiei Iașilor deschide porțile unui nou site cu o interfață extrem de prietenoasă, interactivă și captivantă pentru cititorii săi, care petrec o bună parte din timp în spațiul virtual.

Astfel, începând din această săptămână puteți comanda cărțile preferate din noul magazin online al editurii, puteți face cunoștință cu echipa din spatele publicațiilor sau puteți afla ce volume sunt în pregătire pe www.edituradoxologia.ro/. Tot aici veți găsi informații despre evenimentele organizate de Editura Doxologia, despre autori, dar și prezentări de carte (text și video).

Noul site s-a lansat cu o promoție pentru cititori: 25% reducere la orice carte comandată.

Impresii despre Editura Doxologia:

Prof. univ. dr. Paul Gavrilyuk, Universitatea din Minnesota (SUA): „Aș dori să mulțumesc Editurii Doxologia pentru publicarea acestor cărți în România, căci este important pentru mine faptul că lucrările mele au acum un public foarte important, larg, educat și experimentat și, de asemenea, consider important să îmi pot întâlni publicul, căci sunt de părere că operele prind realmente viață atunci când sunt primite, când există o dezbatere pe marginea lor.”

Pr. conf. dr. Constantin Necula, Consilier Misionar-Pastoral și de Imagine al Arhiepsicopiei Sibiului: „Una dintre editurile unde cei care studiază teologia găsesc la îndemână o serie de cărți de mare valoare. Per ansamblu, îndrăznesc să spun că în domeniul cărții bisericești, Doxologia începe să dea roadă, să dovedească faptul că se poate lucra profesionist, să lege foarte corect colecțiile între ele și să propună cititorului român o serie de direcții de cultură teologică reală și de mare calitate.”