Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Fundația "Solidaritatea Culturală pentru România - ARS XXI”, membrele de la Marea Lojă Feminină a României și Asociația "Femeia Schimbă Lumea” organizează evenimentul cultural-artistic "Cânt pentru tine!”, în data de luni, 7 martie 2016, începând cu ora 13.30, la C.I.A. Poarta Albă (azilul de batrâni).

În cadrul evenimentului, reprezentanții celor trei organizații vor oferi doamnelor tradiționalul Mărțișor, flori și cadouri. În același timp, va avea un spectacol inedit, care va fi susținut de micii muzicieni din clasa a II-a B de la Colegiului Național de Artă – Regina Maria din Constanța.

Invitatul de onoare al evenimentului este doamna Anca Nicolescu, Marea Doamnă a Masoneriei Feminine din România, Vicepreședintele Fundației SCR ARS XXI, care și-a dedicat întreaga viață în slujba oamenilor iubind cultura, artele, promovând elitele, tinerii și copiii talentati. Este formatoare a elitei feminine, susținătoare a unei societăți juste morale, tolerantă și multiculturală, care nu i-a uitat niciodată pe cei aflați în nevoi.

"Femeia de astăzi, veriga importantă a societății modernă, trebuie să fie puternică, hotărâtă, independentă, în stare să se descurce singură, sigură pe ea, dar în același timp sensibilă și să nu-și piardă din feminitate. Femeia din societatea modernă a evoluat atât de mult încât poate să se implice și chiar să conducă mai multe domenii de activitate ale societății. Prezența femeii este foarte necesară atât în mediul politic și social, cât și în domeniul cultural, în artă și educație. Pentru că luna martie este a Femeii - fie că este vorba de mame sau bunici, venim să aducem puțină bucurie sufletelor lipsite de mângâiere. Poate nu e mult, însă pentru aceste doamne orice mângăiere este extrem de importantă”, declară Anca Nicolescu.

Fundația Solidaritatea Culturală Română Ars XXI a organizat, în decursul timpului, mai multe acțiuni caritabile în București și în alte orașe din România. Fundația și-a propus, în cadrul acestor evenimente cultural-artistice, să-i aducă într-un singur loc pe toți cei care vor să-și exprime solidaritatea față de o multitudine de fenomene sociale actuale. Dintre acestea, multe evenimente au fost dedicate copiilor orfani și vârstnicilor instituționalizați, copiilor victime ale inundațiilor, copiilor supradotați din școlile de muzică, care proveneau din familii cu situație materială precară, dar și victimelor din Clubul Colectiv.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews