Controversatul film "Patimile lui Hristos" regizat de Mel Gibson va avea o continuare. Informația a fost dată de Hollywood Reporter, care l-a citat pe scenaristul Randall Wallace.

Actorul și regizorul Mel Gibson pregătește o continuare a filmului "Patimile lui Hristos" (2004) în care a prezentat crucificarea și moartea lui Iisus. Scenaristul Randall Wallace, cel care a mai colaborat cu Gibson la "Braveheart" (1995), a anunțat că lucrează la un scenariu în care este vorba de Învierea lui Iisus, informează Agerpres.
 
Scris și vorbit numai în latină și aramaică, avându-i în distribuție pe Jim Caviezel, Monica Bellucci și Maia Morgenstern,  "Patimile lui Hristos" a avut încasări de peste 611 milioane de dolari în întreaga lume și a fost extrem de controversat, fiind considerat antisemit. La doi ani de la realizarea filmului, însuși Gibson a fost acuzat de antisemitism, în timpul unui incident, când a fost prins beat la volan și arestat.

Actualul proiect, care se află într-o fază incipientă de dezvoltare, nu are deocamdată niciun producător sau studio în spate.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews