ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai celebru spion al Majestății sale, James Bond, revine pe ecrane în "Spectre" cu ocazia unei somptuoase avanpremiere luni seara la Londra, în prezența unor membri ai familiei regale. 

Prințul William, al doilea la succesiunea tronului britanic, soția sa, Kate, și fratele său, prințul Harry, sunt așteptați să urmărească noile aventuri ale agentului 007 la Royal Albert Hall, relatează AFP.Noul James Bond ,"Spectre", va fi prezentat luni seara în avanpremieră la Londra, informeaza Agerpres.
 
Noul film este regizat de Sam Mendes în timp ce legendarul James Bond este interpretat pentru a patra oară de britanicul Daniel Craig, după 'Casino Royale' (2006), 'Quantum of Solace' (2008) și 'Skyfall' (2012). "A face un noul film după 'Skyfall' a fost o provocare uriașă", a mărturisit actorul în vârstă de 47 de ani. Acest din urmă film a fost și cel mai profitabil din întreaga serie cu încasări de peste un miliard de dolari în box-office.

Titlul noului film, al 24-lea din seria de aventuri James Bond, face referire la organizația criminală 'Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism Revenge and Extortion' (SPECTRE). Apărută încă de la primul James Bond din 1962, această organizație dispăruse din saga Bond după 1971 ('Diamonds are Forever'), din cauza unui diferend privind drepturile de autor, soluționat însă în urmă cu doi ani.
 
Turnat în Marea Britanie, Italia, Austria, Mexic și Maroc, "Spectre" reunește toate ingredientele tradiționale ale aventurilor lui James Bond: scene de urmărire, un personaj malefic, femei sexy, gadget-uri senzaționale și dialoguri pline umor. Filmul începe cu scene de la Sărbătoarea Morților din Mexic, la care au participat 1.500 de figuranți în costume macabre