ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 13-15 Noiembrie, librăria online CarteOrtodoxă.ro a pregătit cu mult drag pentru cititori „Zilele marilor reduceri”. Astfel, la toate cărțile din colecția editurii Sophia oferim 30% reducere! Pe lângă acestea vă așteaptă peste 30 de pachete cu până la 50% reducere și alte promoții. Sperăm ca aceste cărți să fie spre bucuria și folosul tuturor!

Cine suntem?

De curând a fost lansată noua librărie online cu specific creștin-ortodox: www.carteortodoxa.ro. Un proiect ambițios, ce a reușit să reunească mai toate editurile ortodoxe, cuprinzând mii de titluri.

Dorința lor este ca în aceste vremuri să clădească ceva unic în spațiul cititorilor de carte ortodoxă: o librărie activă, chiar dacă virtuală, însă cu oameni reali, interesați de viața duhovnicească, de teologie, de lucrurile ziditoare și esențiale; oameni mânați necontenit de „lăcomia cea bună”.

Mereu într-o dinamică; mereu cu promoții, recomandări, reduceri, pachete și cadouri. Toate acestea din drag pentru oameni și pentru cărțile ziditoare, care hrănesc mintea și sufletul.

Cu toate aceste mijloace moderne, nu doresc să se îndepărteze de esențial, însă vor să promoveze cât mai mult, „cu mijloacele vremii”, cărțile ziditoare, spre folosul tuturor.

De săptămâna aceasta cititorii se vor bucura de multe pachete, plămădite pe gustul și nevoia tuturor, cu reduceri semnificative. De asemenea, săptămânal este aleasă o „Carte a săptămânii” la un preț special. Toate acestea le puteți afla urmărind pagina lor de facebook: „Carte Ortodoxă”. Însă, pe lângă noutățile „obișnuite”, veți avea parte și de multe alte „surprize folositoare”.