ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În fiecare zi de la orele 21.00, părinții cititori de ActiveNews pot asculta împreună cu copiii lor Povestea Serii, Ghicitoarea Serii sau Învățătura Serii, rostite pentru Dvs de minunații copii ai altor cititori ai ActiveNews, care ne-au propus inspirat această rubrică în cadrul paginilor noastre Școala în Familie și Trăiește Românește.

În această seară Ioan, în vârstă de 14 ani, ne învață De ce se aprind lumânări.

Luni, Ana și Maria ne-au spus ghicitoarea serii și povestea CINE E MAI TARE. Duminică seară cele două micuțe ne-au povestit cum este „Să crezi orbește”, iar cu o zi înainte l-ați putut asculta de la Ioan Cum și de ce se face semnul Sfintei Cruci, iar la debutul noii noastre rubrici, Ana ne-a spus povestea „Cele trei cuvinte” și Maria o ghicitoare pe care sperăm că ați descifrat-o până acum.

Mulțumim tuturor micilor noștri colaboratori. Dumnezeu, Maica Domnului și îngerii lor păzitori să-i ocrotească!

Audiție plăcută!

Vă așteptăm să ne transmiteți și Dvs povești în fișiere audio la contact@activenews.ro și redactia.activenews@gmail.com.

Doamne, ajută!

AUDIO/VIDEO AICI: