Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, speră la o înfrângere a melodiei care reprezintă țara sa la concursul Eurovision, pentru a evita o "invazie a cântărețelor cu barbă" în Rusia, anul viitor, relatează AFP, citată de Agerpres

Declarația survine în contextul în care reprezentanta Rusiei la Eurovision din acest an, Polina Gagarina, este citată în mod constant printre favoriții la finala din această sâmbătă, de la Viena.

Dacă Rusia va câștiga la ediția din acest an a Eurovision, următoarea ediție s-ar desfășura la Moscova, potrivit regulilor concursului. O perspectivă de neimaginat pentru Patriarhul Moscovei  — comentează AFP —, care afirmă că Eurovision aduce cu el "cântărețe cu barbă" și valori "împotriva naturii pentru cultura noastră".

"Trebuie să organizăm propriile noastre concursuri care să ne promoveze cultura, pentru a o arăta lumii întregi", a declarat Kirill, citat de RIA Novosti.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.