ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, 6 iunie, pentru a-l celebra pe Eminescu în luna lui de pomenire, în Sala Magna a Centrului eparhial Tomis al Arhiepiscopiei Tomisul a avut loc conferința „Biblioteca lui Eminescu”.

Au fost lansate 60 de volume din colecția Monumenta Historiae Orthodoxiae et Byzanthinae și 50 de volume din colecția Biblioteca lui Eminescu.

Evenimentul a fost organizat de către Academia Tomitană, în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului și cu Asociația Studenților Creștini-Ortodocși Români, filiala Constanța.
 
Iată conferința! Video:
 
 
Nota ASCOR - Constanța: Conferința „BIBLIOTECA LUI EMINESCU” susținută de către Acad. Prof. Constantin Barbu în data de 6 iunie 2022 cu binecuvântarea și în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

Puteți să susțineți activitatea filialei ASCOR Constanța făcând o donație în contul nostru bancar deschis la BANCA TRANSILVANIA.

ASOCIAȚIA STUDENȚILOR CREȘTINI-ORTODOCȘI ROMÂNI - FILIALA CONSTANȚA
BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO60BTRLRONCRT0632040101
CIF: 45507179