ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maestrul Radu Beligan împlinește astăzi 97 de ani și la fel cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, vrea ca de ziua sa să fie alături de publicul său.

Actorul va juca astăzi în cea de-a 300-a reprezentație a spectacolului "Egoistul", jucat de 11 ani cu sala plină. În acest spectacol, Radu Beligan se regăsește și în calitate de interpret, dar și de regizor. "Egoistul" este ultima piesă a dramaturgului Jean Anouilh.

A devenit de fapt o tradiție ca Radu Beligan să fie pe scenă în fața admiratorilor săi tocmai de ziua sa. Și anul trecut, dar și în 2013, cunoscutul actor a jucat de ziua sa în spectacolul "Lecția de violoncel".

În februarie 2014, Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalități din lume din domeniul divertismentului, alături de Robert De Niro, Martin Scorsese, sau Clint Eastwood.