Joi, 29 martie, începând cu ora 19:00, la Casa cu Rost  (Str. Blănari nr. 23, et.5/6, în centrul vechi al Capitalei) are loc o seară de poezie creștină și patriotică, în memoria „Sfinților închisorilor”, informează un comunicat de presă.
 
Vor recita poezii creștine și patriotice, unele acompaniate muzical, actorii Andrei V. Ciopec, Adriana Gheauș, Maria Cristina Ghiță, Anca Rodica Nicolae, Otilia Panaite, Adelaida Perjoiu și Lia Sinchevici. 

„Părtași Luminii

Paștele înseamnă jertfă și răscumpărare. În preajma răstignirii Păstorului, punem la picioarele crucii icoanele răstignirii unor Miei ai Lui. Sîngele Lui a răscumpărat omenirea întreagă. Sîngele lor va fi plătit păcatele unui neam. Și așa cum El a înviat, nădăjduim că și ei vor învia în împărăția cerurilor. 

În semn de recunoștință și de evlavie, îi pomenim într-o seară de poezie și muzică. O seară dedicată martirilor și sfinților din închisorile comuniste. 

Joi, 29 Martie a.c., de la ora 19.00 la 20.00, la Casa cu Rost (Str. Blănari nr. 23, et.5/6, în centrul vechi al Capitalei).
Vor recita poezii creștine și patriotice, unele acompaniate muzical, actorii Andrei V. Ciopec, Adriana Gheauș, Maria Cristina Ghiță, Anca Rodica Nicolae, Otilia Panaite, Adelaida Perjoiu și Lia Sinchevici. 
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Este necesară rezervarea telefonică a locurilor, la numărul 0734.13.13.77.
La sfîrșitul manifestării, puteți face donații pentru susținerea acțiunilor cultural-artistice”, este mesajul organizatorilor.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews