ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spectacole ale Teatrului Nottara s-ar putea desfășura și în incinta Teatrului Elisabeta, instituție privată, cu care reprezentanții Direcției Cultură a Municipiului București au purtat discuții în vederea închirierii acestei locații, însă decizia finală aparține managementului Nottara, care trebuie să evalueze, dacă locația corespunde pentru desfășurarea spectacolelor, informează un comunicat al Primăriei Municipiului București.

"Primăria Capitalei a obținut acordul proprietarilor Teatrului Elisabeta pentru a închiria locația pe care o dețin. Managementul Nottara va decide dacă acest spațiu se pretează pentru desfășurarea spectacolelor și, în cazul unei decizii favorabile, conducerea Nottara va beneficia de întreg sprijinul primăriei pentru închirierea locației", a declarat primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava.

Clădirea ArCub din strada Batiștei nr 14 - imobil identificat de Primăria Capitalei ca alternativă pentru desfășurarea spectacolelor Teatrului Nottara - a fost încadrată în clasa I de risc seismic, conform unei noi expertize a imobilului realizate recent.

Teatrul Elisabeta este situat în centrul Bucureștiului, în imediata apropierea a parcului Cișmigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta nr.45, la etajul 2 al unei clădiri monument istoric.