ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Teatrul Foarte Mic, care și-a întrerupt activitatea în luna noiembrie, s-ar putea muta într-un studio adecvat pentru repetiții și spectacole de teatru al Televiziunii Române, în prezent având loc discuții în acest sens între cele două instituții, au confirmat pentru Mediafax reprezentanți ai TVR.

În urma publicării în Monitorul Oficial a Legii nr. 282 din 18 noiembrie 2015, privind măsurile pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor existente, Teatrul Foarte Mic din București și-a suspendat activitatea, clădirea în care funcționa instituția aflându-se pe lista imobilelor expertizate tehnic și incluse în clasa I de risc seismic, care prezintă pericol public.

Televiziunea Română își dorește să sprijine activitatea Teatrului Foarte Mic, cu atât mai mult cu cât este singura televiziune care produce teatru TV, spectacolele fiind difuzate pe TVR 2, în fiecare zi de luni.