ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanți ai Administrației Prezidențiale s-au întâlnit, miercuri, cu directorul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș, discuțiile fiind legate de suspendarea, pe termen nedefinit, a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, București.

Administrația Prezidențială va pune la dispoziția Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru.

În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie, ora 19:00, sub titulatura "Teatrul Nottara și invitații săi".

Administrația Prezidențială și-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale.

Teatru Nottara din București și-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, la câteva zile după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede interzicerea desfășurării de activități în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.