Grupul Psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale susține miercuri, 11 iulie,  un concert de muzică psaltică la Paraclisul Catedralei Naționale. Evenimentul va avea loc de la ora 17:00 în deschiderea manifestărilor dedicate Icoanei Maicii Domnului Prodromița, hramul lăcașului de cult.
 
Grupul psaltic Tronos a fost înființat în anul 1997 la inițiativa Arhid. Mihail Bucă, Protopsaltul Catedralei Patriarhale din București, și este format, în special, din tineri teologi pasionați de muzică psaltică de tradiție bizantină. Numele de „Tronos” a fost dat grupului de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, în anul 2007.

Laboratorul ImunoMedica

 
Anul acesta, vor participa la sărbătoarea Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului Părintele Prodromos de la Marea Lavră și Părintele Atanasie de la Schitul Prodromu.
 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.