INDAGRA 2018, târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei- se desfășoară în perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018.

Ministrul agriculturii, Petre Daea, și-a anunțat deja participarea la deschiderea oficială a târgului.

Totodată, în cadrul evenimentului, vor fi prezente autoritățile din subordinea Ministerului Agriculturii. În perioada mai sus menționată, sunt programate o serie de evenimente cu teme diverse, precum: dezvoltarea rurală, sprijinul financiar acordat de către APIA, programele destinate tinerilor fermieri sau creșterea producției de pește pentru consumatorii români.
La deschiderea de miercuri, 31 octombrie, va participa și o echipă a FIDA- Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă.
Programul evenimentului este disponibil aici:

Ediția INDAGRA 2017 s-a desfășurat în aceeași perioadă cu INDAGRA Food și Expo Drink & Wine. Toate cele trei evenimente au reunit peste 828 de companii din 28 țări și au beneficiat de 61.500 de vizitatori. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews