ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


INDAGRA 2018, târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei- se desfășoară în perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018.

Ministrul agriculturii, Petre Daea, și-a anunțat deja participarea la deschiderea oficială a târgului.

Totodată, în cadrul evenimentului, vor fi prezente autoritățile din subordinea Ministerului Agriculturii. În perioada mai sus menționată, sunt programate o serie de evenimente cu teme diverse, precum: dezvoltarea rurală, sprijinul financiar acordat de către APIA, programele destinate tinerilor fermieri sau creșterea producției de pește pentru consumatorii români.
La deschiderea de miercuri, 31 octombrie, va participa și o echipă a FIDA- Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă.
Programul evenimentului este disponibil aici:

Ediția INDAGRA 2017 s-a desfășurat în aceeași perioadă cu INDAGRA Food și Expo Drink & Wine. Toate cele trei evenimente au reunit peste 828 de companii din 28 țări și au beneficiat de 61.500 de vizitatori.