ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, are o soluție pentru Vladimir Putin, președintele Rusiei. Acesta i-a transmis o scrisoare directorului general al Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), Jose Graziano da Silva, în care se pronunță pentru oprirea Rusiei, care distruge produsele alimentare aflate sub embargo.

Daniel Constantin consideră că acestea ar trebui distribuite oamenilor săraci și înfometați din lume."Este de datoria noastră să analizăm urgent posibilitatea distribuirii produselor alimentare către oamenii săraci ai lumii", a spus ministrul român.

Șeful Agriculturii românești a spus că distrugerea produselor alimentare este imorală, într-o lume în care atât de mulți oameni sunt afectați de foamete. Acesta a mai adăugat că decretul semnat de Putin este contrar angajamentelor luate de Rusia ca membru al FAO.

În urmă cu câteva zile, Putin a emis un decret controversat prin care alimentele supuse embargoului impus de Occident sunt distruse, în loc să fie donate săracilor.